28 March 2024, 21:51 Житомир: °C
Борислав Розенблат
Народний депутат України

Політики думають завжди про наступні вибори, а державники - про наступні покоління

 Доброго дня!

Хочеться звернутися сьогодні не лише до українського народу, але й до моїх колег депутатів!

Ви знаєте чим відрізняється політик від державника? Політики думають завжди про наступні вибори, а державники - про наступні покоління.

Я би хотів, щоб ми, депутати Верховної Ради, зараз згуровувались не навколо політичних лідерів та популіських гасел, а, перш за все, навколо реальних проблем.
Нині, займаючись питаннями політики, розуміючи всю складність сьогоднішнього політичного процесу, коли в країні більше немає Уряду (бо де-юре він ще може існувати, а де-факто його більше нема), ми повинні почати працювати над розбудовою економіки нашої держави.

Які б не вирували у нас тут політичні пристрасті, але, коли у людей взагалі немає можливості для існування, нас вони сприйматимуть лише як тих, хто заводить їх у ще більші злидні... Вважають нас причиною усіх своїх бід...

Тому сьогодні я хотів би звернутись до керівництва Верховної Ради та керівників фракцій, щоб пріорітетом для нас нарешті стали економічні закони. Досить уже цього популізму!

Першочергово ми повинні розглядати законопроекти, які сприятимуть економічному зростанню нашої країни, щоб ми могли виходити з цих політичних криз за рахунок своїх власних грошей, а не за рахунок МВФів і решти тих, хто сьогодні ставить вимоги. 
Я хочу, щоб ми врешті-решт зрозуміли, що живемо в найбагатшій країні світу! Ми живемо в найкрасивішій країні світу, ми живемо практично в раю, але не можемо дати ради цій країні... 
Тому я закликаю шановних політичних лідерів - давайте об”єднуватися біля тих проблем, якими живуть люди!!! 
У нас є час подумати до наступного пленарного засідання!

Слід облишити власні амбіції і подумати про людей! Це критичний момент, бо українцям уже обридли наші чвари! Їм байдуже, що ми не можемо домовитися через чиїсь політичні амбіції... Їм байдуже, бо важливий результат, а не намагання!

Я знаю, що у мене в Парламенті багато однодумців, яким хочеться виправдати сподівання українського народу! Ми продовжимо працювати для тих людей, які нас обрали... А ви долучайтеся!