18 April 2024, 14:21 Житомир: °C
Роман Мусійчук
Депутат Житомирської районної ради, керівник ГО " Захист прав споживачів громадського транспорту".

Ми вже не сподіваємося, що дізнаємося імена вбивць, бо вже давно зрозуміли, що вони керують сьогодні нашою країною і мають повну недоторканність.

Президент з нагоди Дня Гідності та Свободи, розповідав про збільшення ВВП, про "безкінечний" безвіз, про децентралізацію, про "початок відновлення доріг", про створення НАБУ...

Він також сказав, що шлях до зірок тернистий і важкий. Для кого шлях до зірок важкий і тернистий, Петро, Олексійович? Для українського народу або особисто для вас? Український народ, на крові якого ви прийшли до влади, вже три роки спостерігає за вашим сходженням до зірок, яке ви здійснюєте без всяких перешкод і без всякого сорому.

Збираючись на словах продати Рошен, ви, під час війни відкрили офшори. Продати все-таки рука здригнулася, тому що ніхто, нібито, вашу ціну не давав. Однак офшори були відкриті, щоб туди відразу ж перевести виручені гроші, не заплативши податки в Україні.

У той час, як 80% українців живуть за офіційною межею бідності, не в змозі платити за тепло і газ, не в змозі купувати ліки і більшу частину найнеобхіднішого, ви, перебуваючи на найвищому державному посту, зуміли піднятися на кілька щаблів в рейтингу найбагатших людей в Україні.

Але Чи Революція Гідності була заради доріг, ВВП чи НАБУ? Здається, вона була заради Справедливості та Гідності.. А чи існують Справедливість та Гідність у сучасній Україні через 3 роки після початку Революції - відповідь на це запитання кожен може дати сам...

Ми вже не сподіваємося, що дізнаємося імена вбивць, бо вже давно зрозуміли, що вони керують сьогодні нашою країною і мають повну недоторканність.