18 April 2024, 11:24 Житомир: °C
Роман Мусійчук
Депутат Житомирської районної ради, керівник ГО " Захист прав споживачів громадського транспорту".

Житомирська районна рада продала приміщення для жінки голови Житомирської райдержадміністрації у м. Житомир за 155 тисяч гривень 154 кв.м.

 ЖІНКА ГОЛОВИ ЖИТОМИРСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ КУПУЄ ПРИМІЩЕННЯ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ РАЙОННОЇ РАДИ ЗА АДРЕСОЮ М. ЖИТОМИР ВУЛ ВОКЗАЛЬНА 12, ЗА ПОГОДЖЕННЯМ ДЕПУТАТІВ РАДИ ЗА 155 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ 154 КВ.М. Більше того, депутати ще й проголосували за надання їй першочергового права викупу, уявляєте розмах?!

Вчора,  відбулася ганебна сесія райради, на якій відбувся дерибан комунального майна, а саме затвердження експертної оцінки на приміщення на продаж за адресою : м. Житомир вул. Вокзальна 12 ( 154 кв.м) на вартість 155 тис 93 грн для жінки голови райдержадміністрації, така оцінка була зроблена  з фальсифікацією та порушенням, так як не була належним чином оформлена та суттєво занижена, адже була замовлена ще одна експертна оцінка майна, яка склала 1 млн,50 тис.678 грн. Відчуваєте різницю? Але для наших 21 депутата то все фігня, адже 21 депутат проголосував щоб продати приміщення жінці голови саме за експертною оцінкою у 155 тисяч, а не на мільйон. Отак ці важко назвати їх тими хто думає за поповнення бюджету голосують! А це Чорнобильська партія, Аграрна партія, Опоблок, БПП, та партія Свобода, Батьківщина, Радикальна партія. Шановні лідери партій Петро ПорошенкоЮрій ЛуценкоБойко Юрій АнатолійовичЮрій ПавленкоРаиса ГулаяНаталья ЛеонченкоЮлія ТимошенкоАнжеліка ЛабунськаОлег ТягнибокСидір Кізін (Кізін Сидір)Олег ЛяшкоIlya Smychok це ваші партії за народ чи за карман? Партія Свобода, для чого гинули ваші побратими та члени партії на Майдані? Щоб вашими голосами продавати комунальне майно за 155 тисяч в обласному центрі? Це Європа?! Таким своїм голосуванням, депутати показали майстер - клас як треба "продавати" комунальну власність за копійки, головам ОТГ та сільських рад, які були на сесії.

Після такого голосування де ЗА - проголосував 21 депутат, особисто я звернувся до депутатів з промовою та вирішив покинути засідання сесії, зі мною разом покинули засідання 7 депутатів: 3 РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ( Мусійчук, Оксана ШаховаНиколай Гребенюк. - ГОЛОСУВАЛИ ПРОТИ, депутат Гребенюк О.П головний лікар Троянівської лікарні голосував - За, і воно не дивно, адже кормиться з рук голови.) 3 депутата від Батьківщини: Микола ПриставськийAndrey Yakimets та Медведюк Олександр, решта голосували за окрім заступника райради Олег Білецький, БПП 2 депутати : Тетяна Парфентієва та Вербило Л.В, РЕШТА ГОЛОСУВАЛИ ЗА! Та депутат від Укропу Котвицький! ( результат поіменного голосування на фото).

 Була викликана поліція, яка вилучила матеріали та проект рішення по данному питанню. Готується також позов до суду щодо скасування проголосованого 21 депутатом проекту рішення!

P.s Знаєте що сказав депутат від БПП керівник КП "Стоматологічне обєднання" Ніжник В.Т, що це нормально що така оцінка у 155 тисяч 154 кв.м,  адже приміщення будувалося давно, якщо слідувати за його логікою квартира в "ХРУЩЕВЦІ" повинна коштувати не 20 тисяч долярів, а 2 тисячі, адже будівля стара! Втім він би напевне не погодився її продати.

P.p.s. ОТАК ОТ ПРОДАЄ МАЙНО НАША РАЙРАДА! Отак от депутати, які всюди кричать та прикриваються Майданом голосують за дерибан, і то не дивно бо фактично всі вони залежні від голови райдержадміністрації, бо той керівник КП, той відділу той спеціаліст. Але більш всього здивувала позиція усієї Свободи всі як один - За! Державники і керівники, лозунги кидають, а на ділі - пшик!

 

Житомирська районна рада продала приміщення жінці голови Житомирської райдержадміністрації у м. Житомир за 155 тисяч гривень 154 кв.м.

 

Житомирська районна рада продала приміщення жінці голови Житомирської райдержадміністрації у м. Житомир за 155 тисяч гривень 154 кв.м.

 

Житомирська районна рада продала приміщення жінці голови Житомирської райдержадміністрації у м. Житомир за 155 тисяч гривень 154 кв.м.