29 March 2024, 15:06 Житомир: °C
Руслан Коцюбинський
Глава общественной орагнизации "Марш Патріотів"

Вони свій не дух в подвиг записати хочуть ?
Хвиля флеш-мобів нависла над Житомиром. Безглузді акції які жодним чином не вирішують соціальних проблем міста, лише приносять політичні дивіденди для партій. Партійний Піар заполонив медія простір.

Вчорашня акція \"Фронту Змін\", яскраве тому підтвердження. Партія представлена в міський раді. Депутати від якої голосували за виділення земельної ділянки під польський завод з оцинковки металів. Згодом ця ж партія стає фігурантом у скандалі (голосуванні) за автівку для мера Дебоя. Два місяці тому 600 тисяч гривень, за які мали придбати славнозвісне голубе авто, направили на купівлю техніки для прибирання снігу.

Свою позицію стосовно дармоїда Дебоя я неодноразово озвучував. Тому на ній не будемо сьогодні зупинятися. Пропоную перейти до обговорення \"фронтовиків\".

Отже, на акцію спромоглися виставити жменьку студентів, які намагалися передати лопату меру для прибирання снігу. І що в кінцевому результаті? - «Пшик». Але роль лопати для нас є неоціненною в даній політичній спекуляції. \"Фронтовикі\" вирішили свій не дух в подвиг записати. Вони хочуть прикрити своє нікчемне голосування за авто. Ми повинні спитати в опозиції куди пішли 600 тис. гривень ? Хто відповість за несвоєчасне придбання техніки для прибирання снігу?

Виникає запитання. А хто ті режисери ? А чиї ми писки не побачили, хто залишився за лаштунками? Ви тільки уявіть не побоюсь цього слова «революціонери» вони ж в народі просто опозиціонери (Зубко, Сухомлин, Рабінович та ін.) на Порш Кайенах під стінами міськради з плакатами в ручках стояти будуть? Не вірю!!! Ці люди з милими посмішками на обличчях, окрім як прибрати до рук комунальні об’єкти (кінотеатр \"Україна\", \"ФОК\" тощо) не нащо нездатні. Можливо ви іншої думки ?