28 March 2024, 22:55 Житомир: °C
Cвітлана Пахольчук
Голова Житомирського обласного осередку "Громадський рух "Народний контроль"

Чудо-ремонт на Польовій від Горе-ПОСАДОВЦІВ!

Про це не можливо мовчати, хочеться просто кричати!
Порозривати ями, попідривати асфальтне покриття, тиждень нічого не робити, пішли дощі, люди обурюючись говорять, а хто вас просив таке робити?
Хіба не можна насамперед провести поточний ремонт, який ВКРАЙ необхідний??
Ні, почали мити гроші. Взялися за грошовитіші справи – капітально ремонтувати. Ходіть люди чи то повзайте, як кому буде зручно.
Будь-який ремонт передбачає термін здачі в експлуатацію. А скільки місяців ОЦЕ буде ще тривати? Певно, всю дощову осінь і морозно-сніжну зиму….чи під кригою і калюжами плитку кластимуть? За європейськими технологіями?
Чого не вистачає: грошей чи мозгів? Яким природним даром вас обділила природа?
Де- факто спостерігаємо, що пішохідна доріжна суттєво зменшилась у своїх розмірах. Якимось загадковим принципом відбору визначаються вулиць та провулків міста для ремонтів. Чи ремонтують на округах, від яких балотуватимуться до Верховної ради?
Про цілісність плану ремонту ніхто не говорить, бо нинішні посадовці таких словосполучень не знають.
Ділянки доріг, які потребують ремонту, десятиріччями не ремонтуються. Відписка покриває відписку, в яких же й самі забріхуються. Натомість всі бачать, як підривається у багатьох місцях ще й дуже непоганий асфальт. ХЛОПЦІ, а може люди праві? Не руйнуйте, те ….., що не ви будували, а замінити ж не спроможні…..