18 April 2024, 14:59 Житомир: °C
Юрій Огірчук
Політолог, начальник організаційного відділу апарату Житомирської РДА

Сергій Микитюк ознайомився із ходом робіт по створенню районного інклюзивно-ресурсного центру

22 березня голова Житомирської райдержадміністрації Сергій Микитюк спільно із заступником Миколою Козарчуком та начальником районного відділу освіти Світланою Давиденко побували у Новогуйвинській гімназії, де наразі тривають роботи з облаштування районного інклюзивно-ресурсного центру (ІРЦ), медіатеки та ресурсної кімнати.

Ознайомила гостей із загальним станом справ у навчальному закладі та ступенем готовності приміщень гімназії під вищевказані навчальні одиниці її директор Людмила Мозгових.

У ході інспекції голова РДА залишився задоволеним якістю фактично завершених робіт у приміщеннях, де вже незабаром мають запрацювати медіатека та ресурсний центр. Тут проведено якісний сучасний ремонт, приміщення світлі та надихатимуть наших юних співгромадян до активного та продуктивного навчального процесу. У даний момент планується закупка обладнання та меблів. «У перспективі всі класи у навчальних закладах району мають бути саме такими, ми маємо забезпечити гідні умови навчання та відпочинку для наших дітей», - відзначив С. Микитюк.

Тим часом у приміщеннях, які готуються під ІРЦ, роботи у самому розпалі, однак керівництво підрядної організації запевняє, що здача об’єкта відбудеться у контрольні строки. При цьому тут потрібні ще зовнішні роботи з облагороджування фасаду, заміни двох вікон, встановлення вхідної групи та благоустрій прилеглої території і під’їздів для автотранспорту.