23 April 2024, 22:57 Житомир: °C
Юрій Огірчук
Політолог, начальник організаційного відділу апарату Житомирської РДА

Житомирський район вкотре підтвердив звання кращого серед районів області

За результатами моніторингу та оцінки результативності діяльності райдержадміністрації за січень-червень 2019 року, які здійснено відповідно до доручення голови обласної державної адміністрації від 24.02.2016
№ 0931/42/2-16 «Щодо проведення моніторингу та оцінки результативності діяльності районних державних адміністрацій та виконкомів рад міст обласного значення» Житомирський район посів друге місце серед районних державних адміністрацій та виконкомів рад міст обласного значення.

У першій п’ятірці рейтингу місця розподілилися наступним чином: м. Малин – 1, Житомирський район – 2, м. Житомир – 3, Попільнянський район – 4 , Хорошівський район – 5.

Оцінка проведена за 23 показниками, визначеними у додатку 1 до Доручення, що характеризують ситуацію у соціально-економічному розвитку районів та міст обласного значення за 5 напрямами (економічна ефективність, інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна співпраця, фінансова самодостатність, ефективність ринку праці, розвиток інфраструктури).

Друге місце Житомирському району забезпечено тим, що за 7 показниками район зайняв з 1 по 5 місця, за 5 показниками 6-9 місця.

Район увійшов до п’ятірки лідерів за напрямами «Розвиток інфраструктури» – 1 місце, «Інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна співпраця» – 2 місце.