18 April 2024, 22:32 Житомир: °C
Анастасія Нікітіна
Лікар, гінеколог-репродуктолог, лікар УЗД діагностики, медичний директор клініки сучасних репродуктивних технологій IVMED (АЙВІМЕД), м. Житомир https://ivmed.clinic/

Безпліддя – не вирок, а лише діагноз!

Життя не стоїть на місці – потрібно рухатися вперед. Стала частиною чудової команди клініки сучасних репродуктивних технологій IVMED і чекаю вас у гості!

На минулому тижні ми офіційно презентували відкриття житомирської філії та проєкт будівництва нового корпусу клініки на території міської лікарні №2.

З-поміж основних напрямків роботи медичного закладу – лікування жіночого та чоловічого безпліддя, діагностика та супровід вагітності.

У нас працюють фахівці різних спеціальностей: акушери-гінекологи, уролог, який займається більш чоловічим безпліддям, лікар ультразвукової діагностики, лікар пренатальної діагностики. Також приймає лікар-терапевт, він працює з парами та вагітними жінками.

З нагоди відкриття ми підготували для пацієнтів клініки спеціальні пропозиції. Зокрема, йдеться про комплексну програму екстракорпорального запліднення з яйцеклітинами пацієнтки, спермою партнера та індивідуально підібраними медикаментами для стимуляції овуляції вартістю лише 45 500 грн!

Подробиці у відео:

І пам'ятайте: Ми з вами здатні творити справжні дива! Безпліддя – не вирок, а лише діагноз.