20 May 2024, 05:56 Житомир: °C
Олеся Маслюківська
Генеральний директор ПрАТ "Українська генетична компанія"

Хто зупинить свавілля житомирських обласних силовиків?

Все має бути публічно, по іншому в Україні досягти справедливості неможливо!

Знову і знову ми повертаємося до діяльності Оліївської ОТГ!

Після звернення до ГПУ, СБУ, Національної поліції, групи народних депутатів від різних партій щодо взяття під контроль та прояснення ситуації з кримінальною справою, яка відкрита по факту крадіжки належної нам земельної ділянки групою осіб за попередньою змовою, ситуація зрушилася з «мертвої точки» (між іншим, справі вже три роки).

Та якщо ви думаєте, що обласна прокуратура, від якої ми отримали лист із текстом «справа справно розслідується і особисто контролюється заступником прокурора області», вирішила підтримувати потерпілу сторону — я вас здивую!

Під наглядом обласної прокуратури, Національна поліція звернулася з клопотанням до суду з проханням доступу до документів судової справи, яка перебуває на розгляді в Господарському суді Житомирської області, за фактом незаконного рішення Оліївської ОТГ, яке призвело до відчуження нашої земельної ділянки.

Яке ж було наше здивування, коли старший слідчий СУ ГУНП Гузь Андрій Ігорович у клопотанні до суду зазначив, що є факти умисного заволодіння землею ПрАТ «Українська Генетична Компанія» за пособництва посадових осіб Оліївської ОТГ.

І тут кульмінація!!!

Ця група осіб це керівництво ПрАТ «Українська Генетична компанія». Тобто ви розумієте весь абсурд! Нас звинувачують у тому, що ми самі в себе вкрали землю, яка дивним чином чомусь опинилася у власності депутатів Оліївської ОТГ та їх родичів.

За цей час у нашій компанії змінилося три керівники. У змові звинувачують саме того, який був призначений через рік, як Оліївська ОТГ незаконно відчужила нашу земельну ділянку. Ну Абсурд, але не для слідчого Гузя…

Ми вже й не зазначаємо, що зі сторони Оліївської ОТГ не згадане жодне прізвище особи, які реально стоять за крадіжкою землі.

Ні слідчий, ні прокуратура жодного разу офіційно до нас не зверталася, справа за нашою заявою розслідується без нас. Тепер ми розуміємо чому.

Житомирські обласні правоохоронні органи повністю себе скомпрометували та діють на стороні рейдера в особі депутатів Оліївської ОТГ та їх родичів. Ми продовжуємо боротьбу та в надії на незалежне розслідування «підіймаємо» справу до Києва.

Той хто сіє вітер пожне бурю. Переможемо ворога як зовнішнього, так і внутрішнього!

Окремо звертаюся до начальника Житомирської обласної військової адміністрації Бунечка Віталія Івановича.

При Президентові України функціонує рада підтримки бізнесу. Володимир Олександрович заявив, що тиск на бізнес, під час війни є неприпустимим. І це питання знаходиться під його особистим контролем!

Ви є представником Президента в регіоні — зупиніть свавілля силовиків, розірвіть цю корупційно-кримінальну поруку, яка існує в Житомирській області.

P.S. Наступного разу ми озвучимо прізвища всіх бенефіціарів та замовників, які причетні до даної справи, а також доказово пояснимо причину лояльності місцевих силовиків до депутатів та керівництва Оліївської ОТГ.