Місто

Активісти пікетують Житомирську облдержадміністрацію через кадрові призначення

13 May 2014, 12:30

13 травня у Житомирі близько 30 представників самооборони, автомайдану та колишні працівники територіального управління Держгірпромнагляду в Житомирській області пікетують облдержадміністрацію. Протестувальники виступають проти призначення на керівні посади управління Держгірпромнагляду людей його колишнього керівника Юрія Бобра. Активісти вимагають, аби усі призначення були узгоджені з громадою.

«Хохотва! Досить призначати нам своїх «шісток». Держгірпромнагляд потребує гідних працівників», - плакат з таким написом тримає один із протестантів.

Також люди держать у руках плакати з фото Януковича, Ставицького та Хохотви як «залишку корупційного ланцюга».

Автомайдан сигналить. Люди вимагають, аби до них вийшов губернатор Сидір Кізін.

Нагадаємо, з травня 2011 року по листопад 2013 року територіальне управління Держгірпромнагляду у Житомирській області очолював Юрій Бобер.

У свій час керівництво житомирського управління Держгірпромнагляду опинилося в центрі скандалу через звільнення декількох працівників. Одна зі звільнених - Наталія Куркчі - навіть приковувала себе наручниками до сейфу в робочому кабінеті в знак протесту. Періодично звільнені працівники організовували акції протесту біля правоохоронних органів.

Наприкінці минулого року Юрій Бобер був призначений на посаду начальника територіального управління Держгірпромнагляду в Київській області та в місті Києві

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі