Події

Чиновниця житомирського Держгірпромнагляду звільнилася від наручників та пішла давати свідчення в прокуратуру

8 August 2013, 19:01

 Працівниця Держгірпромнагляду, що напередодні прикувала себе наручниками до сейфу, минулу ніч перебувала у експертно-технічному центрі. Таким чином Наталія Куркчі протестує проти незаконного звільнення і свавілля нового керівництва ЕТЦ та начальника Держгірпромнагляду Юрія Бобра:

Колишні колеги Наталії кажуть, що повністю підтримують протест і можуть підтвердити її слова. Водночас, керівництво Держгірпромналгяду запевняє, що жінку звільнили законно, за прогули. Про це йдеться у відкритому листі за підписом Ігоря Шумелюка.

Жінка каже, що боїться за своє життя, але відступати не збирається. На даний момент Наталія Куркчі припинила протест і погодилася дати свідчення у прокуратурі.

Прокуратура Житомирської області повідомляє, що тримає на контролі розслідування факту приковування громадянкою у кабінеті державного підприємства.

«Установлено, що у кабінеті державного підприємства м. Житомира, громадянка прикувала себе металевими кайданками до сейфу, таким чином оголосивши протест проти незаконного, на її думку, звільнення з роботи. За даним фактом слідчим відділом Корольовського РВ УМВС України в області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальне правопорушення та розпочато досудове слідство. Під час проведення першочергових слідчих дій жінка добровільно зняла кайданки та розпочала надавати свідчення. Хід досудового розслідування прокуратурою області взято на контроль», - йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Житомирської області.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі