Місто

Під стінами Житомирської ОДА мітингують спортсмени і «свободівці»

28 May 2014, 12:20

28 травня біля Житомирської облдержадміністрації проходить одразу два мітинги. Спортсмени та представники громадських організацій пікетують адмінприміщення, висловлюючи несхвалення кадрових призначень у департаменті сім'ї, молоді та спорту.

Молоді люди тримають у руках плакати з написами: «ГО Майдан вимагає призначити на посади професіоналів», «Не звільняйте чесних професійних службовців» тощо.

Також біля облдержадміністрації зібрались «свободівці» з усієї області, аби підтримати губернатора Сидора Кізіна. Вони тримають плакати з написами: «Сидір Кізін - людина слова», «Сидір, Житомир з тобою».

Біля ОДА грає музика, яку привезли «свободівці».

Як повідомляв Житомир.info, спортсмени та представники громадських організацій обіцяли пікетувати Житомирську ОДА, якщо влада їх не почує.

Нагадаємо, що координаційна рада з питань розвитку фізкультури і спорту більшістю голосів рекомендувала на посаду директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Леоніда Українця. Його кандидатуру також підтримали громадські організації. Але активісти переконують: у них є інформація, що губернатор вже призначив директором департаменту іншу людину, кандидатуру якої з ними не обговорювали.

Подробиці - у відеосюжеті

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі