Влада

Спортсмени та представники громадських організацій пікетуватимуть Житомирську ОДА, якщо влада їх не почує

23 May 2014, 18:35

 23 травня голова Житомирської облдержадміністрації Сидір Кізін зустрівся зі спортсменами та активістами молодіжних громадських організацій області, які раніше подарували йому шину з бантиком, щоб обговорити з ними кандидатури керівника та заступників директора департаменту сім'ї, молоді та спорту.

Як повідомляв Житомир.info, координаційна рада з питань розвитку фізкультури і спорту більшістю голосів рекомендувала на цю посаду Леоніда Українця. Його кандидатуру також підтримали громадські організації. Але активісти переконують: у них є інформація, що губернатор вже призначив директором департаменту іншу людину, кандидатуру якої з ними не обговорювали.

За словами активістів, Світлана Гресь, яку буцімто вже призначив Сидір Кізін, не має ніякого стосунку ані до спорту ані до молодіжних організацій, тому вони не розуміють, як ця людина керуватиме департаментом.

«Ми хочемо вам допомогти, підказати. Якщо поставити нову людину, їй треба буде мінімум два роки розбиратися в тому, чим ми займаємося. Натомість ми пропонуємо фахівця, який знає, що потрібно робити, бо сам не раз стикався з цими проблемами. Нас зараз хвилює не бюджет, а саме розвиток спорту в Житомирі», - заявив голова культурно-спортивної організації «Житомир квітучий» Олександр Марголін.

Губернатор Сидір Кізін пообіцяв активістам розглянути кандидатуру Леоніда Українця на пост директора департаменту сім'ї, молоді та спорту, але також сказав, що остаточний вибір зробить самостійно, бо він особисто відповідає за цю людину перед президентом.

Спортсмени та представники громадських організацій з недовірою поставилися до обіцянок Кізіна і кажуть, що з понеділка пікетуватимуть облдержадміністрацію, якщо губернатор не прислухається до думки людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі