Суспільство

Рідні комбата Олега Кузьминіх у Бердичеві передали допомогу родині загиблого бійця 90-го батальйону

28 February 2015, 13:34

 27 лютого рідні полоненого комбата Олега Кузьміних відвідали у Бердичеві родину загиблого біля Донецького аеропорту бійця 90-го батальйону Олександра Пителя.

Про це у фейсбук написала Олена Кузьміних.

«Вчора Громадська Ініціатива "Комбат" відвідала Бердичів. Були в сім'ї героя-кіборга Олександра Питель з позивним Молот. Олександр загинув 20 січня, захищаючи ДАп... Він був чудовою людиною - сильною, відкритою, справжнім патріотом своєї землі!.. Зустріли нас дружина Сашка Юля та її мама. Юля наразі вагітна! Народжувати через два місяця! Юля - чудова! Тримається гідно, адже вона дружина героя! Від імені Комбата 90го батальону 81ї бригади Кузьміних Олега ми передали родині Питель 10000грн», - пише Олена.

Нагадаємо, рідні полоненого комбата вже передали по 10 тис.грн. чотирьом родинам полонених «кіборгів»: 18 лютого рідня полоненого житомирського командира 90-го батальйону Олега Кузьміних, яка нещодавно оголосила про збір допомоги для сімей полонених бійців 81 бригади, відвідала у місті Кам’янець-Подільський родину військовослужбовця Руслана Коношенка, взятого у полон 20 січня 2015 року, а 20 лютого - сім’ю вінницького "кіборга" Сергія Зулінського. 21 лютого члени Громадської Ініціативи «Комбат» з Житомира відвідали родину полоненого «кіборга» Олександра Михайлюка у селищі Нижнє Хмельницької області, а 22 лютого – сім’ю звільненого з полону героя Олександра Скрипнюка  у місті Сквира Київської області. Кілька днів тому рідні житомирського комбата Олега Кузьміних, провідали у госпіталі звільненого з полону «кіборга» Юрія Шкарубу.

Як повідомляв Житомир.info, рядового Олександра Пителя у серпні призвали на службу до 90-го батальйону 81-ї бригади. 31-річний боєць загинув 20-го січня в районі Донецького аеропорту. У бійця лишилася мати і вагітна дружина. Поховали Олександра у селі Хмелище Бердичівського району. 20 лютого у Бердичеві на фасаді будинку, де мешкав десантник, відкрили пам’ятну дошку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі