Суспільство

Бердичів попрощався з двома бійцями, які загинули в АТО

2 February 2015, 09:40

З двома військовослужбовцями, що загинули під час несення служби у зоні АТО попрощалися 1 лютого у Бердичеві. Кілька тисяч людей прийшли до 30-го гарнізонного будинку офіцерів, щоб вшанувати пам'ять героїв Олександра Пителя та Олександра Венгера.

«Сьогодні ми зібралися, щоб попрощатися з нашими героями, з нашими земляками, з нашими захисниками вітчизни, з двома Олександрами, які віддали свої життя за нашу державу, за всіх нас. Два Олександри хотіли мирного життя, хотіли жити, працювати, але коли над країною нависла загроза, пішли її захищати і віддали найдорожче. Віддали своє життя. Вічна пам'ять і вічна слава нашим героям», - звернувся до присутніх міський голова Бердичева Василь Мазур.

Рядового Олександра Пителя у серпні призвали на службу до 90-го батальйону 81-ї бригади. 31-річний боєць загинув 20-го січня в районі Донецького аеропорту. У бійця лишилася мати і вагітна дружина. Поховали Олександра у селі Хмелище Бердичівського району.

46-річний старшина Олександр Венгер служив у 54-му окремому розвідувальному батальйоні. Смертельне поранення він отримав 25 січня  під Артемівськом у Санжарівці. Зі Сходу Олександра Венгера не дочекалася мати, дружина і двоє синів.

Проводжаючи своїх героїв, мешканці Бердичева влаштували коридор шани.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі