Суспільство

Житомирські волонтери доставлять бійцям 30-ї бригади автомобіль, придбаний підприємцями з Радомишля

25 June 2015, 19:05

Автомобіль на потреби військовослужбовців 30-ї окремої механізованої бригади придбали підприємці з міста Радомишль Житомирської області. Легкову машину вони купили за майже 27 тисяч гривень. Потрібну суму зібрали за лічені дні, як тільки дізнатися про потребу бійців, що служать на Донеччині.

«Зараз бачите, там обстріли, мінами їх б'ють. Машин багато виходять зі строю, і ми стараємось допомогти, щоб там було, на чому їздити, а це буде допомога. Ми пішли по бізнесменах і зібрали, і ще на одну хочемо зібрати», - каже приватний підприємець Микола Сілін.

«Це порядку 27 тисяч все разом. Збирали швидко. Зробили обдзвін по місту, що потрібно хлопцям допомогти, до небайдужих підприємців підійшли, вони відізвалися, за 2-3 дні назбирали суму. Найголовніше, щоб наші військові живі поверталися і якнайшвидше», - каже приватний підприємець Іван Кижлай.

Полагодити і перефарбувати її задарма зголосилися працівники автосалону у Житомирі.

«Неможливо відмовляти, коли знаєш, що дійсно це передається в руки бійцям. Волонтери одразу отримали згоду і через декілька днів автомобіль був вже в нас на території, приводили його до життя для того, щоб він відправився на Схід України», - розповів директор автосалону Сергій Нішпал.

Крім автівки, люди придбали ще продовольство і літній одяг для бійців. Вже у найближчі вихідні на передову машину доставлять житомирські активісти.

«Ця машина вирушить у 30-ту бригаду, в один із мотопіхотних підрозділів. Хлопці чекають. Чекають, доки ми привеземо їм цю машину, літню форму і нормальну їжу», - зазначив координатор ГО «Автомайдан-Житомир» Олександр Таргонський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі