Влада

У 19 районах Житомирської області шукають нових начальників управлінь та відділів Держгеокадастру

2 September 2015, 12:57

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру оголосила про проведення конкурсів на заміщення вакантних посад начальників головних управлінь Держгеокадастру в областях та начальників територіальних органів  в областях нижчого рівня. Всього відкрито 310 вакансій, з них – 19 у Житомирській області.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Кабінету Міністрів України.

«Кадрові конкурси розпочнуться в жовтні. Для забезпечення максимальної відкритості процесу відбору буде продовжена практика онлайн-трансляцій іспитів та співбесід з кандидатами. Також на іспити будуть запрошені представники органів місцевого самоврядування у відповідних областях та представники громадськості», – йдеться у повідомлені.

У Житомирській області вакантними є посади: начальника Управління Держгеокадастру в Житомирському, Коростенському, Малинському та Новоград-Волинському районах та начальника Відділу Держгеокадастру в Андрушівському, Брусилівському,Володарсько-Волинському, Ємільчинському, Коростишівському,Лугинському, Любарському,Народицькому, Овруцькому, Олевському, Попільнянському, Радомишльському, Романівському, Ружинському, Черняхівському районах Житомирської області.

Попередню серію кадрових конкурсів на заміщення 557 вакантних посад Держгеокадастр провів з 8 червня до 17 липня.

Нагадаємо, що 18 серпня голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Максим Мартинюк підписав наказ про призначення Максима Глушаниці начальником відповідного управляння у Житомирській області.

Того ж дня члени громадської ради і кількасот активістів виступали проти призначення Максима Глушаниці головою управління Держгеокадстру в Житомирській області. Голова громадської ради при Житомирській ОДА розповів: у цей час мали відбутися другі громадські слухання щодо кандидатури Максима Глушаниці, але голова облдержадміністрації підписав подання про його призначення начальником управління Держгеокадастру до проведення громадських обговорень.

Як повідомляв Житомир.info, новопризначений начальник управління Держгеокадастру Житомирської області вивіз свою сім’ю з міста

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі