Влада

Поки у Житомирі мітингували, Глушаницю призначили начальником управління Держгеокадастру

19 August 2015, 17:12

 18 серпня голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Максим Мартинюк підписав наказ про призначення Максима Глушаниці начальником відповідного управляння у Житомирській області.

У розпорядженні Житомир.info є копія наказу.

«Призначити Глушаницю Максима Володимировича на посаду начальника Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області, як такого, що пройшов конкурсний відбір на цю посаду, в порядку переведення з апарату Верховної Ради України. Взяти до уваги, що Глушаниці М.В. присвоєно 7 (сьомий) ранг державного службовця», - йдеться у наказі.

Зазначено, що підставою для призначення стала заява самого Глушаниці, лист Мінрегіону від 18.08.2015 та лист Житомирської облдержадміністрації від 17.08.2015.

До призначення на цю посаду Максим Глушаниці працював в апараті Верховної Ради помічником народного депутат від Житомира Борислава Розенблата.

Нагадаємо, 11 серпня у приміщенні облдержадміністрації проводили громадське обговорення кандидатури Глушаниці на посаду начальника земельного управління. Громадську раду при Житомирській ОДА майже тригодинне обговорення не задовольнило і вона вирішила зібратися з цього питання 18 серпня.

Як повідомляв Житомир.info, 18 серпня на майдані Корольова мітингували проти призначення Глушаниці і кричали «Ганьба» губернатору Машковському. У акції брали участь близько 300 людей, переважно – хлопці та чоловіки, які спеціально приїхали на мітинг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі