Влада

Громадська рада при Житомирській ОДА не задоволена слуханнями по Глушаниці, хоче ще

13 August 2015, 12:40

 Громадська рада при Житомирській облдержадміністрації хоче ще раз провести обговорення кандидатури Максима Глушаниці на посаду начальника обласного управління Держгеокадастру.

Лист на ім’я губернатора Машковського з цього приводу оприлюднений на сайті Громадської ради.

«12 серпня 2015 року відбулась позачергова нарада голови громадської ради при Житомирської ОДА та його заступників, де були присутні і інші членів громадської ради, з приводу участі громадськості в обговореннях кандидатів на керівні посади в області. В результаті обміну думками підготовлено лист голові Житомирської обласної державної адміністрації, в якому голова громадської ради Володимир Стельмах висловив позицію щодо участі громадської ради в таких обговореннях, зокрема запропонував провести 18 серпня 2015 року о 10 годині громадські обговорення з питання призначення на посаду начальника Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Глушаниці Максима Володимировича», - повідомляє прес-служба Громадської ради.

 

Як повідомляв Житомир.info, 11 серпня кілька сотень людей зібралися у сесійній залі облради, щоб обговорити кандидатуру Максима Глушаниці, приїхали навіть захисники бурштинокопачів з Олевська. Більше години кандидату не давали слово, бо виступали активісти, в тому числі – члени Громадської ради. Слухання тривали майже три години, інформацію про їх результати заступник губернатора Вячеслав Поліщук обіцяв оприлюднити у ЗМІ.

Член Громадської ради Ігор Пірожок – ГО «Житомирська обласна організація сприяння люстрації»

Член громадської ради Ігор Малі – Житомирський обласний осередок Всеукраїнського дитячо-патріотичного об’єднання «Майбутнє України»

Член Громадської ради Наталія Волинець – ГО «Всеукраїнське об’єднання Майдан Житомирської області»

Член Громадської ради Андрій Федірко – ГО «Громадська організація по боротьбі з корупцією та неправомірними діями державних службовців в Житомирській області «НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ» 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі