Влада

Аваков провів робочу зустріч в УМВС та вручив подяку начальнику Житомирського міськвідділу міліції

3 October 2015, 13:24

 Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков провів робочу зустріч з особовим складом міліції Житомирщини, під час якої розповів про основні етапи формування поліції та особливості роботи відомства у перехідний період.

Про це повідомляє прес-служба УМВС.

«У нараді також узяли участь представники МВС України, керівник управління патрульної поліції м. Києва Олександр Фацевич, народний депутат України Сергій Пашинський, голова Житомирської ОДА Сергій Машковський, голова облради Віталій Француз, начальник регіонального Управління міліції Валерій Рудик та члени колегії УМВС. Як зазначив Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, кожен з діючих працівників міліції, хто готовий і хоче служити в Національній поліції, відповідаючи при цьому її вимогам, зможе отримати таку можливість. Основними критеріями відбору стануть професіоналізм, бажання чесно та віддано служити народу України, захищати його права та інтереси», - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі глава МВС Арсен Аваков пояснив, чому першим етапом реформування системи внутрішніх справ стало саме впровадження патрульної поліції, а наступним – уже завтра стане служба дільничних інспекторів – майбутніх шерифів. За його словами, це ті підрозділи, які щодня і дуже тісно працюють з людьми на вулицях, а отже зможуть показати суспільству нові стандарти взаємодії.

За словами керівника управління патрульної поліції м. Києва Олександра Фацевича, досвід роботи поліцейських у Києві, Одесі та Харкові засвідчує однозначне зростання довіри населення до правоохоронців.

Очільник Міністерства внутрішніх справ розповів про особливості реформування підрозділів дільничних інспекторів та експертної служби, а також анонсував початок роботи дорожньої поліції. За словами Арсена Авакова, уже 9 жовтня її патрулі працюватимуть на автодорозі Київ – Житомир.

«На завершення зустрічі глава МВС вручив Подяку Прем’єр-міністра начальникові Житомирського міськвідділу міліції Михайлу Сороці», - інформує прес-служба УМВС.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 2 жовтня стартував набір у нову патрульну поліцію. З цієї нагоди до обласного центру приїхав міністр МВС Арсен Аваков, якого зустріли пікетом.

Фото з сайту УМВС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі