Місто

Територія «Житомирських ласощів» взята під варту, - офіційна заява ГУ Нацполіції

3 January 2016, 16:48

Територія підприємства «Житомирські ласощі» взята під варту поліцією охорони.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Головне управління Національної поліції області офіційно заявляє, що усі дії поліції спрямовані на забезпечення публічного правопорядку та попередження правопорушень. Поліція не втручається у цивільно-правові відносини, спір в яких триває з 2010 року, а працює виключно для забезпечення безпеки людей та недопущення ускладнень ситуації в регіоні. На даний час підприємство на підставі відповідно укладеного договору перебуває  під охороною Управління поліції охорони Департаменту поліції охорони Національної поліції. Також публічну безпеку довкола території підприємства забезпечує необхідна кількість поліцейських», - йдеться у заяві ГУ Нацполіції.

Прес-служба також повідомляє, що працівники поліції реагують на всі повідомлення, які надходять з підприємства, на місці працюють слідчо-оперативні групи Житомирського відділу.

«Головне управління Нацполіції наголошує на необхідності правового вирішення цього господарського спору і закликає його ініціаторів не втягувати у протистояння пересічних громадян», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 31 грудня голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський попросив у голови Нацполіції Хатії Деканоїдзе сотню поліцейських для взяття приміщення Житомирської кондитерської фабрики під охорону.

Вранці 3 січня працівники ТДВ «ЖЛ» побилися з «тітушками», прорвалися на територію фабрики та змогли потрапити у приміщення, де ночували, трощили дороге обладнання та виносили техніку непрохані гості. Працівники фабрики скаржилися на бездіяльність працівників поліції. Цього ж дня нардеп Борислав Розенблат надіслав звернення на адресу Генерального прокурора України Віктора Шокіна та Голови Служби безпеки України Василя Грицака з проханням втрутитися у ситуацію довкола «бюджетоутворюючого підприємства». 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі