Політика

Розенблат попросив Генпрокурора та голову СБУ втрутитися в ситуацію на Житомирській кондитерській фабриці

3 January 2016, 16:29

Народний депутат від Житомира Борислав Розенблат 3 січня надіслав на адресу Генерального прокурора України Віктора Шокіна та Голови Служби безпеки України Василя Грицака звернення, у якому просить втрутитися у ситуацію, яка склалася на Житомирській кондитерській фабриці.

Текст звернення нардеп опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Мене, народного депутата України від міста Житомира, хвилюють події, які відбуваються довкола Житомирської кондитерської фабрики. Внаслідок корпоративного конфлікту між інвесторами підприємства склалася ситуація, яка може призвести до кровопролиття. На території фабрики та на вулицях міста з’явилися озброєні арматурою та кийками люди, які несуть загрозу життю та здоров’ю житомирян. (…) Прошу Генерального прокурора України #‎ВікторШокін та Голову Служби безпеки України#‎ВасильГрицак негайно втрутитися у ситуацію, яка склалася на Житомирській кондитерській фабриці, щоб не допустити кровопролиття і знищення бюджетоутворюючого підприємства області», - йдеться у дописі нардепа.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 3 січня працівники ТДВ «ЖЛ» побилися з «тітушками», прорвалися на територію фабрики та змогли потрапити у приміщення, де ночували, трощили дороге обладнання та виносили техніку непрохані гості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі