Події

У Коростені Geely в’їхав у дерево, потерпілих деблокували з понівеченого авто

28 January 2016, 12:57

Вночі 27 січня у Коростені Житомирської області автомобіль Geely в’їхав у дерево. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали водій та двоє пасажирів.

Про це  Житомир.info розповів старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції у Житомирській області ВасильКравцов.

«27 січня близько 23.45 год у місті Коростень по вулиці Маяковського водій автомобіля Geely, 31-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням та в’їхав у дерево. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та двоє його пасажирів: 37-річний та 31-річний жителі Коростенського району, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні. Розпочато провадження з приводу дорожньо-транспортної пригоди та встановлюють всі обставини». – розповів Василь Кравцов.

Пасажирів із заблокованого авто діставали рятувальники.

«Водія вилучили медики ще до прибуття надзвичайників, але два пасажири виявилися заблокованими у понівеченому авто. Чоловіки перебували у стані шоку. Рятувальники за допомогою бензорізу та домкрату демонтували заклинені дверцята, вивільнили потерпілих та передали їх медикам. Аби запобігти займанню легковика фахівці ДСНС оперативно відключили акумулятор», – повідомляють на сайті управління ДСНС у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі легковик влетів під припарковану фуру, потерпілих розвозили трьома «швидкими».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі