Події

Подробиці ДТП під Житомиром: крім загиблої пасажирки, в автомобілі Audi їхало ще 5 людей

28 January 2016, 09:35

У ДТП з фурою та легковиком, що сталася 27 січня біля с. Глибочиця під Житомиром, загинула жінка 1930 року народження, водій та 4 пасажирки госпіталізовані.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Аварія трапилася близько 19.30 27 січня на 129 км автодороги Київ – Чоп, у Житомирському районі. Попередньо встановлено, що водій легковика, 66-річний житель м. Києва, не вибрав безпечну швидкість, не врахував дорожню обстановку, у результаті чого не справився з керуванням і в’їхав у великогабаритну вантажівку MAN, яка стояла на узбіччі автодороги», - повідомляє поліція.

85-річна пасажирка Audi від отриманих травм загинула на місці.

«Водій легковика і ще четверо його пасажирів, 58-ми та 62-річні киянки, а також 65-ти та 30-річні жительки Житомирської області, отримали травми різного ступеню важкості та були доставлені до лікарень Житомира», - поінформував старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції у Житомирській області Василь Кравцов.

«Усі обставини трагічної пригоди встановлюються у межах розпочатого кримінального провадження за ч.2 ст.268 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ», - повідомляє прес-служба поліції.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 27 січня легковик влетів під припарковану фуру, потерпілих розвозили трьома «швидкими».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі