Місто

У центрі Житомира хочуть провести дводенний фестиваль «У пошуках made in Ukraine»

20 September 2016, 12:10

 У Житомирі 1 та 2 жовтня на майдані Корольова та Новому Бульварі хочуть провести фестиваль «У пошуках made in Ukraine».

Відповідний проект рішення виконавчого комітету Житомирської міськради 20 вересня опублікований на сайті мерії.

«Розглянувши лист фізичної особи-підприємця Савостіної Ю.Ю., з метою забезпечення підтримки українських виробників, відповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив: погодити фізичній особі-підприємцю Савостіній Ю.Ю. (далі – організатор заходу) проведення фестивалю «У пошуках made in Ukraine» з правом залучення підприємств та організацій різних форм власності  (далі – учасники заходу) з 01 жовтня 2016 року по  02 жовтня 2016 року з 08.00 год. до 22.00 год. за адресою: майдан ім. С.П. Корольова, 11, та на території Бульвару Нового.

Організатор заходу зобов’язаний забезпечити: Наявність в учасників на торговому місці виписки з Єдиного державного реєстру; Наявність на торговому місці продавця (юридичної особи) таблички із зазначенням назви, місцезнаходження і номера телефону суб’єкта підприємницької діяльності; На торговому місці продавця (фізичної особи-підприємця) – таблички із зазначенням його прізвища, імені по батькові, місця проживання; Наявність у продавців медичних книг; Дотримання правил торговельного обслуговування та роботи закладів ресторанного господарства відповідно до діючих нормативних документів;  Дотримання громадського порядку та безпеки громадян під час проведення заходу;  Дотримання Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку, дотримання тиші у м. Житомирі, затверджених рішенням Житомирської міської ради від 29.03.2012 № 325;  Утримання об’єктів та прилеглої до них території в належному санітарно-технічному стані та естетичному вигляді, наявність урн та біотуалетів; Дотримання правил охорони праці та пожежної безпеки; Дотримання вимог чинного законодавства України…», – йдеться в проекті рішення.

Автор проекту «У пошуках made in Ukraine» Юлія Савостіна  у 2013 році на сайті Delo.ua. опублікувала блог «У пошуках made in Ukraine» і пообіцяла прожити рік, купуючи тільки українські товари. Експеримент давно закінчився, а проект продовжує існувати.

Як повідомляв Житомир.info, біля кінотеатру «Жовтень» з 27 серпня по 10  вересня тривали заходи у рамках арт-простору «Корольов-фест».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі