Політика

Свободівця, який критикував фракцію за підтримку Ширми на посаду голови Житомирської облради, виключили з партії

29 September 2016, 13:15

Керівника Черняхівської районної організації ВО «Свобода» Юрія Малашевича виключили з партії «за порушення партійної дисципліни».

Про це 29 вересня в коментарі Житомир.info розповіла заступник голови Житомирської обласної організації ВО «Свобода» Марія Бовсуновська.

«27 вересня обласний комітет вирішив виключити з партії Юрія Малашевича, він у нас керівник Черняхівської організації та депутат від ВО «Свобода» Черняхівської районної ради за  порушення партійної дисципліни», – зазначила Марія Бовсуновська.

27 вересня Юрій Малашевич на своїй сторінці в мережі Facebook осудив підтримку фракцією «Свободи» Володимира Ширми на посаду голови Житомирської ОДА.

«Учора, 26 вересня 2016 року фракція ВО "Свободи" в обласній раді своїми голосами передала владу в Житомирській області до рук Блоку Петра Порошенка, проголосувавши за голову обласної ради В. Ширму. Таким чином порушила загальнопартійну опозиційну позицію - диспозиціювалась. Вважаю такий вчинок зрадою виборців області. За такої обставини та ситуації, я не бачу сенсу свого дальнійшого перебування в лавах Свободи, зокрема в її обласному підрозділі», – написав Юрій Малашевич.

Як повідомляв Житомир.info,на позачерговій сесії Житомирської облради 26 вересня депутати збиралися відправити Анжеліку Лабунську (ВО «Батьківщина») у відставку, але вона сама подала заяву про складання повноважень голови обласної ради, яку взяли до відома після півторагодинних суперечок. Після чого головою Житомирської облради обрали представника Блоку Петра Порошенка Володимира Ширму.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі