Події

У Новоград-Волинському районі на пожежі загинула жінка

10 January 2017, 12:42

Вранці 10 січня в житловому будинку в селі Красилівка Новоград-Волинського району під час пожежі загинула 43-річна жінка. Попередньо, причиною займання житла стала необережність під час паління.

Про це повідомляють на сайті управління ДСНС в Житомирській області.

«10 січня о 06:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Красилівка Новоград-Волинського району. За вказаною адресою виїхали бійці 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4-х чоловік. Ними встановлено, що вогнем повністю охоплений дерев’яний будинок площею 72 м2. До приїзду рятувальників сусіди розпочали гасіння будівлі підручними засобами. О 06:48 пожежу вдалось локалізувати. Під час розбирання конструкцій, на ліжку в одній із житлових кімнат вогнеборці виявили тіло загиблої особи. Нею виявилася 43-річна співмешканка власника оселі. Аби ліквідувати пожежу бійцям ДСНС довелось декілька разів їздити по воду в сусіднє село. Об 11:30 пожежа ліквідована. За попередніми даними, займання сталося внаслідок необережності під час паління. Остаточна причина пожежі встановлюється фахівцями», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 9 січня патрульні поліцейські допомогли евакуювати жителів приватного будинку на вулиці Вільський Шлях в Житомирі, в числі яких – троє малолітніх дітей.

Фото прес-служби управління ДСНС в Житомирській області

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі