Події

Житомирські копи вивели з пожежі трьох малолітніх дітей

9 January 2017, 13:00

Патрульні поліцейські допомогли евакуювати жителів приватного будинку на вул. Вільський Шлях (колишня Максютова) в Житомирі, в числі яких - троє малолітніх дітей.

Про це 9 січня Житомир.info повідомила прес-офіцер патрульної поліції міста Житомира Діна Корчевна.

«9 січня о 08 год. 40 хв патрульні помітили задимлення в будинку по вул. Вільський Шлях, 32 у Житомирі. Одночасно прибули і пожежні. В будинку знаходились люди: троє малолітніх дітей та їхні батьки, в іншій частині будинку проживала старенька бабуся. Поліцейські вивели дітей до патрульного автомобіля та згодом завели до сусідів. Дорослих також евакуювали, ніхто не постраждав. Одному з поліцейських, який виводив дітей і потрапив під напір води з пожежного шлангу, довелося скористатися змінним одягом, щоб продовжити патрулювання», - повідомила Діна Корчевна.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу для з’ясування причин виникнення пожежі, - уточнює прес-офіцер.

На сайті управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області повідомляють про ще одну пожежу в Житомирі, яку гасили 16 чоловік особового складу та 3 пожежних машини. Адресу, де сталося загоряння, не вказують.

«7 січня о 23:12 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку у м. Житомир. Зателефонували сусіди, які побачили, що з даху сусідньої оселі йде дим. За вказаною адресою виїхало 2 відділення бійців 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вони встановили, що осередок пожежі знаходиться у дерев’яній прибудові площею 2 кв. м, в якій розміщувалася пічка. Прибудова була розташована впритул до житла, і вогонь вже встиг перекинутися на його дах. Керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити на допомогу ще одне відділення рятувальників. Під час проведення розвідки всередині будинку вогнеборці виявили 58-річного чоловіка власниці, якому вони допомогли вийти на свіже повітря», - інформують рятувальники.

Спільними зусиллями бійці ДСНС пожежу локалізували о 23:51,о 01:20 – ліквідували. Вогонь знищив дерев’яну прибудову та 80 кв. м покрівлі. Загиблих та травмованих немає. До ліквідації загоряння залучалося 16 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежної техніки.

Як повідомляв Житомир.info, 6 січня  під час пожежі в Коростені мало не загинула 79-річна жінка.
 
Фото пожежі на вул. Вільський Шлях, надані патрульною поліцією:
 
 
 
 
 
Поліцейський, який потрапив під напір води під час евакуації дітей
 
Пожежа, яка трапилася 7 січня. Фото управління ДСНС в області:
 
 
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі