Події

У житомирській багатоповерхівці чоловік побився з працівниками ЖЕКу

2 February 2017, 20:16

Уранці 2 лютого п’ятеро осіб, назвавшись працівниками ЖЕКу, почали відключати світло у гуртожитку по вулиці Шевченка, 43. Жодних відповідних документів при цьому вони мешканцям не пред’явили. Врешті, між ними та господарем однієї з кімнат сталася бійка.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«Прийшли з ЖЕКу №16 троє чоловіків і дві жінки – почали відключати світло. Сусідці виключили. Я почув шум і вийшов на коридор. Я спитав, звідки вони. Відповіли: «Ми з ЖЕКу», але ніяких документів, постанов не показували. Я їм сказав, що повинно бути якесь рішення суду (про відключення), але вони тільки почали до мене кричати, а також поламали коробку мого лічильника, зірвали замок... Я їм сказав: «Хлопці, не лізьте! Бо зараз візьму сокиру!», а вони – нахально продовжили робити своє. Я пішов узяти ножа. Тільки я знову вийшов до них – відчув удар по голові, від якого впав. Після цього мене почали бити ногами… До поліції я звернувся відразу. Зараз вони (працівники ЖЕКу) вже попідключали всіх назад, а були вже й до п’ятого поверху піднялися», – розповів господар однієї з квартир, який наразі перебуває у травмпункті.

У головному управлінні Нацполіції в Житомирській області інформацію про інцидент підтвердили.

«Уранці, близько 9:30, надійшло повідомлення від заявника, який проживає за тією адресою, про те, що невідомі нанесли йому тілесні ушкодження. Ще за півгодини надійшло повідомлення від іншого чоловіка, про те, що передній заявник наніс тілесні ушкодження у вигляді різаних ран, і він іде до травмпункту. На місці події працювали патрульні. Заявника по першому повідомленню та одного з працівників ЖЕКу, які, як з’ясувалося, були на місці, доставили до відділу поліції для того, щоб там розібрались у причинах конфлікту та хто кому які ушкодження наніс», – прокоментувала начальник відділу комунікації ГУНП Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 28 січня в одному з сіл Пулинського району автомобіль Ford Sierra заблокував проїзд по автодорозі. Спілкування поліцейських з його водієм переросло у конфлікт, а згодом – і в бійку з молодиками, які накинулись на правоохоронців. Зрештою, було затримано 5 осіб, причетних до сутички, та розпочато кримінальне провадження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі