Влада

Влада Новограда-Волинського підвищила вартість проїзду в маршрутках до 5 гривень

26 February 2017, 15:44

З 1 березня 2017 року жителі міста Новоград-Волинський Житомирської області платитимуть за проїзд у маршрутках 5 гривень.

Про це 24 лютого повідомив офіційний сайт Новоград-Волинської міської ради.

«Згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.02.17 №367 «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Новограді-Волинському» (регуляторний акт), встановлено тариф на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у місті Новограді-Волинському 5,00 грн. за одну поїздку. Даний тариф вводиться в дію з 01.03.17», - інформує відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради.

Нагадаємо, новоград-волинські перевізники самовільно підвищили проїзд з 3 до 5 гривень ще в березні 2015 року, після чого з’явився проект рішення виконкому Новоград-Волинської міськради про підвищення тарифу до 4 гривень. Згодом тариф переглянули і залишили на попередньому рівні – 3 гривні. На даний час проїзд у маршрутках Новограда-Волинського коштує 4 гривні, однак перевізники вимагали підвищити його вартість.

У Коростені з 2015 року проїзд у маршрутках становить 4 грн, однак перевізники хочуть підвищити його вартість до 6,50 грн.

Як повідомляв Житомир.info,  нещодавно міськрада показала, які тарифи хочуть встановити житомирські перевізники. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі