Суспільство

У Коростені та Новограді-Волинському вирішили поки не підвищувати вартість проїзду до 5 грн.

14 March 2015, 10:55

У місті Коростені переглянули рішення міськвиконкому щодо підвищення вартості проїзду у міському транспорті до 5 грн. Тариф вирішили встановити на рівні 4 грн.

Відповідне повідомлення опубліковане на офіційному сайті міста Коростеня.

«Провівши загальний аналіз тенденцій росту доходів населення, враховуючи напружену соціальну та економічну обстановку в суспільстві міським головою Москаленком В. В. проведено робочу нараду спільно з перевізниками міста. Згідно досягнутих домовленостей вартість проїзду в міському транспорті з 16.03.2015 р. буде коштувати 4 грн. В подальшому буде проводитись аналіз зміни собівартості надання послуг міського транспорту та коригуватися вартість проїзду», - йдеться у повідомленні.

У місті Новоград-Волинський, де нещодавно плата за проїзд також зросла до 5 грн., вирішили поки що повернутися до старої ціни – 3 грн. Однак 17 березня у місті проведуть громадські слухання стосовно тарифу на проїзд. Також новоград-волинців попередили про зміни у русі міських автобусів.

«З 13 березня 2015 року тариф на міські автобусні перевезення буде повернено на попередній рівень – 3 грн. за поїздку. Автобуси курсуватимуть в будні з 06:30 до 09:00 години та з 16:00 до 18:30 години. У вихідні дні з 08:00 до 12:00 години. Відповідні обмеження діятимуть до проведення громадських слухань та розгляду питання встановлення тарифів на засіданні виконавчого комету міської ради», - анонсувала прес-служба Новоград-Волинської міськради.

Як повідомляв Житомир.info, планувалося, що з 16 березня у Коростені вартість проїзду становитиме 5 грн. У Новограді-Волинському перевізники, не чекаючи відповідного рішення міськвиконкому, з 7 березня підняли плату за одну поїздку до 5 грн.

Перевізники, які обслуговують автобусні маршрути в Житомирі, просять підняти тариф хоча б до 4 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі