Влада

У Новограді-Волинському презентували книгу про 26 військових, які загинули на сході України

6 March 2017, 17:55

Голова обласної ради Володимир Ширма та заступник голови обласної державної адміністрації Ярослав Лагута взяли участь у презентації книги-пам’яті «Навіки в пам’яті живих», що відбулась 3 березня у Новограді-Волинському.

Про це пише сайт Житомирської облради.

«Книга містить інформацію у вигляді статей із фотографіями про 26 військовослужбовців з Новоград-Волинського району, які полягли в боях на сході України. Всі матеріали підготовлені місцевими журналістами періодичних видань та свого часу були опубліковані на шпальтах газет. Сама ж книга вийшла за підтримки Новоград-Волинської районної ради та районної державної адміністрації», – йдеться у повідомленні.

«Наш святий обов’язок не лише шанувати світлу пам`ять Героїв, не забувати про родини, які залишилися без батьків, чоловіків, синів, а робити все можливе для того, щоб їхні жертви не були даремними. Наші співвітчизники віддали своє життя за вільну та єдину Україну, тому ми маємо завжди про це пам’ятати», - звернувся до присутніх Володимир Ширма.

Як повідомляв Житомир.info, 28 жовтня 2016 року у Житомирській сесійній залі відбулася презентація книги пам’яті «Герої не вмирають».

Фото з сайту Житомирської облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі