Влада

Міністр молоді і спорту: Колишнє керівництво області хотіло побудувати у Житомирі Палац спорту

23 March 2017, 16:40

Колишні керівники Житомирської області інформували Міністерство молоді та спорту України про намір побудувати в місті Житомирі Палац спорту.

Таку інформацію міністр молоді та спорту України Ігор Жданов підтвердив під час брифінгу 23 березня у Житомирі.

«Був рік тому я в Житомирській області, тодішнє керівництво інформувало мене, що в них є ідея побудувати оновлений Палац спорту. Всі питання – до них. Я пам’ятаю, що вони мене інформували, просили чіллери для охолодження (рідини). Я порушував це питання вже і з Ігорем Петровичем (Гудичем, нинішнім головою Житомирської ОДА, – ред.)», – уточнив Жданов.

При цьому в інтерв’ю інформагентству «Укрінформ» від 16 листопада 2016 року йдеться про те, що міністр молоді та спорту України Ігор Жданов мав розмову із заступником голови фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Віктором Коржем щодо відкриття у Житомирі оновленого Палацу спорту.

Зауважимо, попередня зустріч керівників Житомирської області та громади з міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим відбулася 24 вересня 2015 року. Тоді він розповів, що обговорював із екс-губернатором Сергієм Машковським створення в Житомирі муніципальної ковзанки.

«І якщо область знайде відповідне приміщення, міністерство допоможе із придбанням деякого необхідного обладнання для заливки ковзанки», – пише «Спортивний Житомир».

Про намір відкрити у Житомирі Палац спорту згодом, у лютому 2017 року, під час інтерв’ю для Житомир.info говорив і Житомирський міський голова Сергій Сухомлин. Зокрема мер розповідав про переговори із загородними будівельними бюро, пошук місця під такий об’єкт, який вміщуватиме до 5 тисяч людей і де, з-поміж іншого, можна буде заливати ковзанку.

Як повідомляв Житомир.info,23 березня міністр Ігор Жданов перебував із робочим візитом на Житомирщині, де оглянув спортивну базу при Тетерівській ЗОШ, ознайомився з роботою ФОК «динамо» та провів виїзну колегії міністерства. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі