Влада

Міністр Ігор Жданов приїхав у Житомирську область на виїзне засідання колегії, візит почався з села

23 March 2017, 11:39

23 березня міністр Ігор Жданов приїхав у Житомирську область, де заплановано провести виїзне засідання колегії Міністерства молоді та спорту України.

Анонс візиту міністра та засідання колегії був опублікований на сайті Мінмолодьспорту.

«Засідання буде присвячене розвитку фізичної культури та спорту в сільських і селищних територіальних громадах в умовах децентралізації влади. По завершенню колегії відбудеться прес-брифінг Міністра Ігоря Жданова та керівництва Житомирської області – голови ОДА Ігоря Гундича та голови обласної ради Володимира Ширми. Під час візиту заплановано відвідання спортивної бази дитячо юнацького клубу «Орбіта» Тетерівської ОТГ та оновленої бази олімпійської, паралімпійської та дефолімпійської підготовки ФОК «Динамо» в м. Житомир», - інформувало міністерство.

Колегія буде проходити в конференц-залі Житомирського інституту медсестринства.

Нагадаємо, 3 лютого у Житомирі урочисто відкрили оновлений зал спорткомплексу «Динамо».

Як повідомляв Житомир.info, у вересні минулого року Тетерівську об’єднану територіальну громаду відвідував віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва, ЖКГ України Геннадій Зубко.

У Тетерівський ОТГ міністра зустрічали заступник голови ОДА Ярослав Лагута та начальник обласного профільного управління Світлана Гресь

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі