Влада

Влада Житомира збирається ліквідувати комунальне підприємство, яке в березні очолив Пшоняк

19 April 2017, 10:48

Влада Житомира збирається ліквідувати комунальне підприємство «Житомирський міський центр земельних відносин».

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті міської ради 19 квітня.

«Відповідно до статті 134 Конституції України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільного кодексу України міська рада вирішила припинити комунальне підприємство «Житомирський міський центр земельних відносин» шляхом ліквідації. Утворити та затвердити склад ліквідаційної комісії згідно з додатком. Встановити строк пред’явлення кредиторами своїх вимог до комунального підприємства «Житомирський міський центр земельних відносин» протягом двох місяців  з дня опублікування повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи», - зазначається у проекті рішення.

Нагадаємо, 24 березня цього року на посаду директора міського центру земельних відносин був призначений Дмитро Пшоняк, який з червня 2016 року очолював департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міськради та був звільнений із посади в лютому 2017 року: з новим директором КП був укладений контракт на термін з 24 березня 2017 року по 25 березня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, восени 2014 року директором КП «Житомирський міський центр земельних відносин» призначили місцеву активістку Юлію Демчук, яка наприкінці 2015 року звільнилася за власним бажанням. З 19 січня по 7 вересня 2016 року комунальним підприємством керував Дмитро Мамрай. В квітні минулого року мер Сергій Сухомлин говорив про можливу ліквідацію КП «Житомирський міський центр земельних відносин». У 2017 році обов’язки директора КП «Житомирський міський центр земельних відносин» виконував Олександр Пришляк, який був звільнений від виконання обов'язків керівника 15 лютого 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі