Місто

Реконструкцію скверу імені Ольжича у Житомирі планують завершити до 110-річчя письменника

27 April 2017, 13:14

Реконструкцію скверу імені Олега Ольжича, що на розі вулиць Перемоги та Ольжича в Житомирі, планують завершити до 110-річчя від дня народження відомого письменника, яке відзначатимуть 21 липня 2017-го.

Про це у коментарі Житомир.info розповів заступник начальника управління комунального господарства Житомирської міської ради Віталій Шевчук.

«Роботи плануємо завершити до 110-річчя від дня народження Ольжича. Там великий об’єм робіт, які ведуться щоденно, відповідно до проектної документації», – зазначив Шевчук.

Нагадаємо, переможцем тендеру на проведення благоустрою території на розі вулиць Перемоги і Ольжича із розміщенням пам'ятника Олегу Ольжичу стала житомирська фірма «Скефалд», яка ремонтувала будинок після вибуху на колишній вулиці Щорса. Підрядник зобов’язався розібрати бетонне покриття та східці, демонтувати фундаменти й парапет, виконати земляні роботи, встановити сходи, турнікети, огорожу, 8 лавочок та 7 урн, а також підготувати місце для пам’ятника.

Як повідомляв Житомир.info, 13 жовтня 2016 року Житомирська міська рада виділила майже 3 мільйони на пам’ятник Ольжичу та благоустрій території біля нього. Наприкінці жовтня 2016 року в Житомирі розпочалися роботи з ремонту скверу на місці демонтованого пам’ятника червоному командирові Олександру Пархоменку. Попередньо, за сприятливих погодних умов, завершити роботи з реконструкції цього свекру планували до 31 грудня 2016 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі