Місто

Житомирська міська рада виділила майже 3 мільйони на пам’ятник Ольжичу та благоустрій території біля нього

13 October 2016, 14:09

В Житомирі на встановлення пам’ятнику Олегу Ольжичу та благоустрій території з міського бюджету виділили 2 млн 926 тис. 906 грн.

Таке рішення було прийняте на сесії міської ради 13 жовтня.

«Погоджувальна рада та всі постійні комісії підтримали додаткові пропозиції управління комунального господарства та внесення змін до програми: капітальний ремонт благоустрою території на розі вулиці Перемоги і Ольжича в м. Житомирі із розміщенням пам’ятника О. Ольжичу – 2 926,906 тис. грн», - зазначається у матеріалах погоджувальної ради.

Крім цього, до проекту рішення були ще сім пропозицій, але депутати їх не обговорювали і проголосували за всі разом.

«Голосуємо в цілому всі пропозиції», - запропонував мер Сергій Сухомлин, і депутати його підтримали.

«За» проголосували 30 депутатів з 34 присутніх на сесії.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2014 року влада Житомира повідомила про намір встановити замість Пархоменка пам’ятник Ольжичу. У  листопаді 2014 року визначили кращу скульптурну пропозицію пам’ятника. У лютому 2015 року житомирські «свободівці» демонтували пам’ятник Олександру Пархоменку на вулиці Перемоги. У серпні 2016 року управління комунального господарства Житомирської міськради провело тендер на проведення благоустрою території на розі вулиць Перемоги і Ольжича із розміщенням пам'ятника Ольжичу. Перемогла пропозиція в 2,5 млн грн. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі