Суспільство

Анонс програми «Діалоги» на Житомир.info: Чим дивуватиме житомирян ІІІ етап Кубку України з мотокросу

18 May 2017, 12:40

28 травня на мототреку у селі Клітчин, що поблизу Житомира, відбудеться ІІІ етап Кубку України з мотокросу. В якому стані зараз мототрек, який побудували у 2016 році, скільки грошей витрачено на будівництво нової траси, чи здатна вона приймати змагання не тільки всеукраїнського, але й європейського рівня? Відповіді на ці питання шукатимемо із гостями програми «Діалоги» на Житомир.info: президентом федерації мотоспорту України в Житомирській області Олександром Бочковським та багаторазовим Чемпіоном України, легендою мотоспорту Олегом Ліпінським.

Гості студії розкажуть, які труднощі виникали при будівництві нової траси для мотокросу, як трек вдосконалюватимуть у майбутньому та чим дивуватиме житомирян ІІІ етап Кубку України з мотокросу.

Нагадаємо в 2015 році земельну ділянку, на якій зазвичай проходили змагання з мотокросу, розподілили між учасниками АТО, а трасу розрівняли. Після довготривалих пошуків землі та спонсорів у обласний осередок Федерації мотоспорту України знайшов можливість побудувати новий мототрек, який готовий приймати змагання європейського рівня.

Початок прямого ефіру о 16:30.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі