Місто

Депутати Житомирської міськради не змогли скасувати рішення виконкому про підвищення вартості проїзду в маршрутках

25 May 2017, 15:13

 Депутати Житомирської міської ради не змогли скасувати рішення виконавчого комітету про підвищення вартості проїзду в маршрутках.

За відповідний проект рішення на сесії 25 травня проголосували лише 12 депутатів (всього у міській раді 42 депутати).

«Я думаю, що всі прекрасно розуміли, хто за що голосує. Давайте не кричати «Ганьба», я подивлюсь, як «Батьківщина» вийде з плакатами у Малині, де мер від «Батьківщини» підняв проїзд до 5 гривень», - прокоментував голосування Сухомлин.

Після цього депутат від Радикальної партії Ірина Ярмоленко заявила, що депутати будуть збирати підписи за проведення позачергової сесії міської ради щодо висловлення недовіри «антинародному» виконкому.

«Я би хотів повернутися до голосування по цьому питанню, оскільки не всі депутати зрозуміли, за що голосували. Я особисто не встиг проголосувати» – заявив депутат від «Самопомочі» Валерій Шевчук.

Пропозицію повернутися до питання мер Сергій Сухомлин поставив на голосування, але «за» було лише 13 голосів – рішення не підтримане.

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, на початку сесії деякі депутати вирішили скасувати рішення виконкому про підвищення вартості проїзду в маршрутках Житомира, а мер Житомира заявив, що ще не підписав рішення виконкому про підвищення вартості проїзду у маршрутках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі