Влада

Мер Житомира заявив, що ще не підписав рішення виконкому про підвищення вартості проїзду у маршрутках

25 May 2017, 14:56

 Мер Житомира Сергій Сухомлин заявив, що ще не підписав рішення виконкому про підвищення вартості проїзду у маршрутках.

Про це під повідомив на сесії міської ради 25 травня під час обговорення питання про скасування рішення виконкому щодо нових тарифів на проїзд в громадському транспорті.

«Рішення виконавчого комітету ще не підписане, я маю його підписати після публікації в газеті. Я ще чекаю, тому що на виконкомі була чітка вимога до перевізників вивісити чіткий перелік пільговиків, які мають право на безкоштовний проїзд в цьому транспортному засобі», - сказав мер.

Голова фракції ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк поставила під сумнів інформацію про те, що всі перевізники підписали додаткові угоди і попросила принесли підписані угоди в сесійну залу.

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, на брифінгу 22 травня заступник мера Дмитро Ткачук говорив, що всі перевізники підписали додаткові угоди, а мер підписав рішення виконкому і з 1 червня проїзд у маршрутках Житомира буде 5 гривень.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня на сесії Житомирської міськради депутати міської ради хотіли внести до порядку денного питання про скасувати рішення виконкому про підвищення вартості проїзду в маршрутках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі