Культура

У Житомирі 4 дні триватиме молодіжний фестиваль «Пісенний Спас»

13 July 2017, 09:35

З 17 по 20 серпня 2017 року на літній естраді «Ракушка» відбудеться молодіжний фестиваль «Пісенний Спас».

Проект рішення виконкому «Про проведення IІІ Міжнародного молодіжного фестивалю мистецтв «Пісенний Спас» опублікований на сайті мерії 12 липня 2017 року.

«З метою підтримки молодих митців, створення умов для реалізації їх творчого потенціалу на досвіді кращих пісенних традицій Європи, України та Поліського краю, втілення у практику нових форм розвитку сучасного молодіжного естрадного мистецтва, популяризації творчості та збереження культурної спадщини відомого поета, письменника та митця Володимира Шинкарука, відповідно до рішення Житомирської міської ради від 04.07.2017 № 663 «Про внесення змін та доповнень до Комплексної цільової програми розвитку культури міста Житомира на 2015-2017 роки» та статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив: Погодити ГО «Молодіжне творче об’єднання «Пісенний Спас» провести 17-20 серпня 2017 року ІІІ Міжнародний молодіжний фестиваль мистецтв «Пісенний спас» в літньому театрі «Ракушка» та на прилеглій території комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради», - йдеться у проекті рішення.

Як повідомляв Житомир.info, фестиваль «Пісенний Спас» стартував у Житомирі 19 серпня з відкриття фестивального містечка та першого туру конкурсної програми. А напередодні в «Домі української культури» відкрилася персональна виставка Анжеліки Рудницької, ставши першим заходом у рамках «Пісенного Спасу». Гості житомирського фестивалю «Пісенний Спас» розповіли про участь і перемогу в конкурсній програмі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі