Культура

У Житомирі в рамках фестивалю «Пісенний Спас» відкрилася виставка Анжеліки Рудницької. Фоторепортаж

18 August 2016, 18:35

У житомирському етно-мистецькому центрі «Дім української культури» 18 серпня відкрилася персональна виставка художниці, телеведучої, президента мистецької агенції «Територія А» Анжеліки Рудницької. Експозиція «Радуйся» стала заразом і першим заходом у рамках міжнародного фестивалю «Пісенний Спас», який 19 серпня стартує у Житомирі.

Презентуючи свої мистецькі полотна, Рудницька згадала й покійного композитора та письменника Володимира Шинкарука, чиє ім’я тепер носить згаданий фестиваль. Адже в 2011 році першу її виставку «Місто прозорих мурів» у Житомирі проводив саме Володимир Федорович. Тож участь у «Пісенному Спасі» майстриня назвала символічною.

Виставку артистки відвідав також і боєць 90-го окремого десантного штурмового батальйону, «кіборг» Дмитро Бондар разом із дружиною та донькою. Як волонтер Рудницька допомагала Бондарю після того, як у Донецькому аеропорту він отримав кульові поранення у ногу і та переніс операцію.

Загалом, виставка «Радуйся» працюватиме в «Українському домі» до середини вересня.

Крім того, під час відкриття виставки заслужена артистка України та голова оргкомітету фестивалю «Пісенний Спас» Ірина Шинкарук продемонструвала присутнім кубки, які вручатимуть переможцю однієї з номінацій і володарю Гран-прі.

Детальніше ознайомитися з програмою триденного фестивалю «Пісенний Спас» можна тут.

Фото Анни Максимової

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі