Події

У Житомирській області батьки з поліцією більше доби шукали 7-річного хлопчика, який посварився з матір’ю і втік

13 July 2017, 09:36

12 липня до відділу поліції звернулись жителі села Кропивня Новоград-Волинського району Житомирської області із повідомленням про зникнення 7-річного сина.

Про це 13 липня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Хлопчик після конфлікту у родині вибіг з подвір’я ще напередодні уранці і майже добу не з’являвся вдома. Правоохоронці, обстежуючи територію села, за кілька годин знайшли заплакану дитину у сусідському господарському приміщенні.

«Як розповів поліцейський групи реагування патрульної поліції Новоград-Волинського відділу поліції Вадим Поліщук, хлопчик був наляканий і засмучений. Пізніше він розповів поліцейським, що спочатку ховався у погребі, а коли уночі розпочалася гроза й почало гриміти довкола, злякався і перебрався до сінника, де й просидів до часу, допоки його знайшли правоохоронці», - інформує поліція.

За даними поліції, раніше хлопчик не втікав з дому, а того ранку у них виник конфлікт з матір’ю через необхідність допомогти їй по господарству. Хлопець образився й побіг з двору.

Не дочекавшись його до вечора, батьки спочатку самостійно обійшли село та береги місцевої річки, розпитуючи сусідів, чи не бачили малого, а коли їх зусилля виявились марними, звернулись за допомогою до поліції.

«Родина відносно нещодавно, у березні 2017, переїхала до цього села, до того вони жили на Хмельниччині. Підстав говорити про якісь проблеми у сім’ї у нас немає, утім розмову з батьками відносно нагляду та виховання сина ми провели. Сподіваємось, що подібних неприємностей у них більш не виникатиме», - прокоментував т.в.о. начальника Новоград-Волинського відділу поліції Андрій Жуковський.

Поліцейські застерігають: лише упродовж липня до поліції Житомирщини надійшло 8 повідомлень про безвісне зникнення 9 дітей. Усі вони нині знайдені та повернуті до місць проживання і відносно них не вчинено кримінальних діянь. Проте, шановні дорослі, будьте відповідальні за своїх дітей, своєчасно дбайте про їх безпечне дозвілля та належне виховання.

Як повідомляв  Житомир.info, днями 11-річна житомирянка викликала копів після того, як її побила та вигнала з дому матір, а в Новограді-Волинському поліцейські допомогли врятувати 8-річного хлопчика, який впав та пошкодив селезінку.

Фото ГУНП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі