Події

У Новограді-Волинському поліцейські допомогли врятувати 8-річного хлопчика, який впав та пошкодив селезінку

30 June 2017, 17:20

У м. Новограді-Волинському невдале падіння на тротуарі під час пустощів ледь не коштувало 8-річному хлопчику життя. Поліцейські, які знаходилися поруч, миттєво зреагували на подію і терміново доставили дитину до лікарні. Хлопчика прооперовано. Тепер життю маленького звягельчанина нічого не загрожує.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Подія трапилася увечері 24 червня на центральній площі у м. Новограді-Волинському, де як раз тривали заходи до Дня молоді України. Разом з іншими дітьми під наглядом бабусі грався і 8-річний Миколка. Раптом хлопчик з розбігу упав і сильно вдарився животом об бордюр.», - розповідають поліцейські.

«Ми побачили, що жінка несла на руках маленького хлопчика, і просила про допомогу. Зважаючи на стан дитини, швидко прийняли рішення. Ми повідомили старшого про подію і негайно службовим автомобілем доставили хлопчика з бабусею до лікарні», - каже дільничний офіцер старший лейтенант поліції Олександр Захарченко, який разом із колегами у цей час забезпечував правопорядок у місці проведення масових заходів.

Виявилося, прибули вчасно. Лікарі, оглянувши Миколку, терміново госпіталізували та за годину вже прооперували його. У хлопчика від удару внаслідок падіння було пошкоджено селезінку, тож існувала реальна загроза маленькому життю. Нині Миколка ще знаходиться у лікарні під наглядом медиків. А разом з рідними його перевідують і нові друзі – поліцейські.

Як повідомляв Житомир.info, 1 травня близько 11-ї години на Лесі Українки у Житомирі жінка зупинила копів з проханням допомогти дитині, яка знаходиться у реанімації.

Фото ГУНП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі