Місто

110-річчя від дня народження Олега Ольжича відзначили покладанням квітів до пам’ятної дошки у Житомирі

21 July 2017, 11:25

21 липня 2017 року виповнюється 110 років від дня народження відомого українського поета, політичного діяча та археолога Олега Ольжича.

Цього дня житомиряни та представники влади поклали квіти до пам’ятної дошки поета, яка знаходиться поблизу незавершеного скверу. Пообідді в Домі української культури покажуть документальний фільм про Олега Ольжича.

Нагадаємо, зранку 21 липня в управлінні комунального господарства Житомирської міськради проводять обшук. Наші джерела повідомляють, що це пов’язане з облаштуванням скверу для встановлення пам’ятника Олегу Ольжичу та ремонтом доріг, який виконувала фірма дружини заступника мера Олександра Фещенка.

Як повідомляв Житомир.info, 21 липня з нагоди відзначення 110-річниці від дня народження українського поета, політичного діяча та археолога Олега Ольжича у Житомирі покладуть квіти до дошки його пам’яті на розі вулиць Ольжича та Перемоги. До цієї дати планували відкрити відремонтований сквер на розі вулиць Перемоги та Ольжича, на місці демонтованого пам’ятника червоному командирові Олександру Пархоменку. Нещодавно з’ясувалося, що ремонт скверу ще в процесі, а пам’ятник ще не виготовлений, точну дату відкриття скверу перенесли на День незалежності 24 серпня.

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі