Місто

До Дня незалежності в Житомирі відкриють лише сквер імені Олега Ольжича, пам’ятник під питанням

19 July 2017, 12:46

Житомирський виконком затвердив план заходів щодо відзначення у Житомирі Дня прапора та Дня незалежності.

«За» проголосували 15 членів виконкому із 16 присутніх.

«У числі заходів - прем'єра національного художнього фільму «Червоний», літературно-мистецький вечір «Шевченко - наймодерніший українець». 23 серпня, звичайно, День Державного прапора: підняття прапора на майдані Корольова, фестиваль патріотичної пісні відбудеться у літньому театрі «Ракушка», фотоярмарок «Краса України» та загальноміські молебні по церквах міста», - розповіла заступниця начальника управління культури міськради Наталія Марчук.

Член виконкому Марія Бовсуновська поцікавилась, чому на 24 серпня таки не запланували відкриття пам'ятника Олегу Ольжичу до 110-ї річниці з Дня його народження.

Наталія Марчук відповіла, що, за інформацією управління комунального господарства, цього дня, швидше за все, буде відкрито лише сквер.

При цьому всі члени виконкому підтримали пропозицію заступника Житомирського міського голови Матвія Хренова включити до плану заходів пункт про відкриття пам'ятника Олегу Ольжичу та скверу за умови їх готовності до 24 серпня.

Як повідомляв Житомир.info, 11 липня по периметру майбутнього скверу імені Олега Ольжича в Житомирі зняли будівельний паркан, і перехожі змогли побачити, як проходить його реконструкція.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі