Події

В управлінні комунального господарства Житомирської міської ради поліція проводить обшук

21 July 2017, 10:13

21 липня в управлінні комунального господарства Житомирської міської ради поліція проводить обшук.

«У приймальні начальника управління Олександра Марцуна секретар повідомила, що він у відпустці. Група чоловіків у цивільному перебуває в кабінеті заступника начальника управління Володимира Більського. На запитання, у зв'язку з чим відбувається обшук, нам повідомили, що під час проведення слідчих дій нічого коментувати не можуть і попросили залишити приміщення», - повідомляє з міської ради журналіст Житомир.info.

Наші джерела повідомляють, що це пов’язане з облаштуванням скверу для встановлення пам’ятника Олегу Ольжичу та ремонтом доріг, який виконувала фірма дружини заступника мера Олександра Фещенка.

В головному управлінні Нацполіції в Житомирській області інформацію про обшук підтвердили.

«Проводять обшуки слідчі Житомирського відділу поліції із залученням оперативників управління захисту економіки у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 366 (Службове підроблення). Одночасно обшуки проводяться в управління та у фірми-підрядника», - повідомила Житомир.info речник ГУНП Алла Ващенко.

Нагадаємо, 21 липня з нагоди відзначення 110-річниці від дня народження українського поета, політичного діяча та археолога Олега Ольжича у Житомирі покладуть квіти до дошки його пам’яті на розі вулиць Ольжича та Перемоги. До цієї дати планували відкрити відремонтований сквер на розі вулиць Перемоги та Ольжича, на місці демонтованого пам’ятника червоному командирові Олександру Пархоменку. Нещодавно зясувалося, що ремонт скверу ще в процесі, а пам’ятник ще не виготовлений, тожу дату відкриття скверу перенесли на День незалежності 24 серпня.

Як повідомляв Житомир.info. в серпні 2016 року тендер на роботи з підготовку території для встановлення пам’ятника Олегу Ольжичу виграла житомирська фірма «Скефалд»: за 2,5 млн грн вони мали розібрати бетонне покриття та східці, демонтувати фундаменти й парапет, виконати земляні роботи, встановити сходи, турнікети, огорожу, 8 лавочок та 7 урн, а також підготувати місце для пам’ятника. Роботи повинні були виконати не пізніше, ніж через 120 календарних днів після підписання договору.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі