Влада

Депутати висловили недовіру керівництву управління Держгеокадастру в Житомирській області

27 July 2017, 13:43

Депутати обласної ради висловили недовіру керівництву управління Держгеокадастру в Житомирській області.

Таке рішення було прийняте на сесії облради 27 липня.

«Ставлю на голосування пропозицію фракції ВО «Свобода» та окремих депутатів щодо висловлення недовіри керівництву Держгеокадастру в Житомирській області», - озвучив голова обласної ради Володимир Ширма.

Пропозицію підтримали 42 депутати з 62 присутніх – рішення прийняте (всього в облраді 64 депутати). Жоден депутат Опозиційного блоку не підтримав цю пропозицію.

Також депутати підтримали звернення до правоохоронних органів щодо розслідування ситуації з виділенням земельних ділянок в Житомирській області та призупинення виділення земельних ділянок в Чоповичах Малинського району, селах Кодня, Вертокиївка, Дениші та Станишівка Житомирського району. За це проголосували 50 депутатів – рішення прийняте.

Представники ВО «Батьківщина», які не підтримали цю пропозицію, наполягали на забороні видачі земельних ділянок по всій області, але ця пропозиція не була підтримана більшістю депутатів.

Нагадаємо, після перерви депутати Житомирської облради дали слово людям, які зранку 27 липня пікетували обласну раду через проблеми з виділенням землі.

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2016 року новим керівником управління Держгеокадастру в Житомирській області був призначений Сергій Козаков.

Через невирішені Держгеокадастром земельні питання АТОшники перекривали трасу в 2016 році та на початку липня цього року. Вони обруються ігноруванням їхніх проблем з боку держави та постійними намаганнями керівництва Держгеокадастру поставити на керівні посади у житомирському управлінні «своїх» людей. Нещодавно АТОшники біля приміщення управління Держгеокадастру в Житомирській виступали проти призупинення видачі їм земельних ділянок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі