Місто

Сесію Житомирської облради пікетують люди, які вимагають відмінити рішення про виділення землі монастирю УПЦ МП

27 July 2017, 09:47

Зранку 27 липня під стінами будівлі Житомирської облради зібралися кілька десятків людей. Це представники Національного корпусу та жителі села Чоповичі Малинського району, в якому відвели земельні ділянки жіночому монастирю.

Пікетувальники вважають неправильним рішення про виділення землі монастирю Українській православній церкві Московського патріархату та збираються делегувати кількох своїх представників на сесію депутатів обласної ради, яка має початися о 10.00, з вимогою скасувати це рішення.

Подробиці дивіться в сюжеті

Нагадаємо, 7 червня під час акції на майдані Корольова в Житомирі представники патріотичних сил влаштували «шибеницю» для опудала депутата на знак протесту проти рішення депутатів Житомирської облради про передачу землі Українській православній церкві Московського патріархату в Чоповичах Малинського району.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня  цього року на сесії депутати Житомирської облради з другої спроби надали дозвіл на розробку проекту землеустрою монастирю УПЦ МП: всього монастирю передали 23,9 га землі. На сесії 27 липня депутати збираються скасувати рішення про виділення землі для монастиря УПЦ МП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі