Місто

Житомирська влада хоче провести конкурс: благоустрій скверу на Лятошинського з розміщенням об’єкту торгівлі

8 August 2017, 09:23

Влада Житомира вже в серпні 2017 року збирається оголосити відкритий конкурс на кращу пропозицію благоустрою території скверу на розі вулиць Небесної Сотні та Лятошинського в місті Житомирі з розміщенням об’єкту торгівлі загальною площею до 150 кв. м.

Відповідний проект рішення Житомирського виконкому 7 серпня розмістили на сайті мерії.

Так, членам виконкому запропонують підтримати питання про проведення відкритого конкурсу, затвердження положення про конкурс та його умови, а також визнання організатором конкурсу департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міськради.

У додатку до проекту рішення йдеться, що учасники конкурсу повинні будуть:

1. Запропонувати пропозицію благоустрою території скверу на розі вулиць Небесної Сотні та Лятошинського в місті Житомирі.

2. Запроектувати розміщення об’єкту торгівлі загальною площею до 150 кв. м.

3. Вказати орієнтовну вартість реалізації пропозиції. 

4. У складі проектних пропозицій запропонувати схему благоустрою території, передбачивши можливість озеленення території та максимальне збереження існуючих зелених насаджень.

У додатку також зазначається, що як конкурсна пропозиція на рівні з іншими проектами журі буде розглядатися Робочий проект «Капітальний ремонт скверу на розі вулиць Небесної Сотні і Лятошинського в м. Житомирі», розроблений в 2015 році на замовлення КП «Зеленбуд» Житомирської міської ради Державно-кооперативним проектно-вишукувальним інститутом «Житомирагропроект», який пройшов державну експертизу і розглядався на засіданні архітектурно - містобудівної ради.

Також у додатку до проекту рішення вказується, що конкурс планують оголосити 9 серпня 2017 року, пропозиції прийматимуть до 23 серпня, а 30 серпня 2017 року визначать переможця.

Нагадаємо, у відповідь на петицію житомирян у 2016 році влада підготувала проект рішення «Про надання назви скверу на розі вулиць небесної Сотні та Бориса Лятошинського», люди пропонували назвати його «Місцем щасливих людей».

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2016 року мер Житомира Сергій Сухомлин розповідав, що німецькі представники звернулися до влади і за програмою GIZ пропонують взятися за розробку проекту і профінансувати ремонт скверу на перехресті Небесної сотні і Лятошинського. На це вони збиралися виділити 50 тисяч євро.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі